3 начина да накарате дома си да мирише божествено тази зима

Тъй като зимата най-накрая дойде, време е да украсим домовете си с едни от най-добрите аромати.
По отношение на типа аромат, зимата се нуждае от различен подход от лятото или дъждовния сезон. Бял жасмин, лилия, тубероза, египетски памук и др. могат да направят чудеса. Междувременно не става въпрос само за намирането на правилния аромат.

През зимата вашият дом ще се нуждае от вкусно изработени дървесни аромати като мускус, сандалово дърво, прахообразно бяло дърво, кедър, ванилия и т.н. с тяхното фино, но завладяващо въздействие. Тъй като топлината е необходима на час през зимния сезон, също така е подходящо да използвате някои нюанси на пикантни аромати. За да направите дома си приятелски настроен за гости например, също така е важно да намерите правилния продукт.

В SELYNTA ще откриете италиански рийд дифузери с чисти и естествени аромати, за да направите дома ви да мирише божествено.

Рийд дифузер
Типичен всесезонен ароматен продукт, който е подходящ не само за дома, но също така е много популярен в офиси, хотели, спа центрове, магазини и т.н. Дифузерите са пищни и класни продукти, които създават постоянни и спонтанни полъхи на любимия ви аромат. Подходящи са и за домове с малки деца и домашни любимци, тъй като не е необходим пламък. Обикновено 6 тръстикови пръчици в дифузер могат да осигурят обилен аромат в пространството. Въпреки това, чрез увеличаване на броя на пръчките можете да ги използвате в открити пространства като градински пространства.

Свещи
Свещите са универсални ароматни продукти за вашия дом и могат да се използват върху первази на прозорци, плотове на маси, рафтове за книги и т.н. Свещите съчетават модата с пламъка и разпространяват любимия ви аромат. Те могат значително да подобрят вътрешния декор. Освен традиционните свещи и ароматизирани чаени лампи, цилиндричните свещи също са на мода.

Ароматна торбичка
Традиционен продукт, който е в практиката от дълго време, силата на ароматните торбички не може да бъде подценена. Това е наистина многофункционален продукт, който може да се постави в чекмеджета, гардеробни, шкафове и т.н. Може да се окачи и на вратите или хладилниците. Ако има парти у вас и планирате да върнете кошниците за подаръци, сложете парфюм, за да направите дълготрайно впечатление.

Нашият топ избор е рийд дифузер с аромат на амбър и сандалово дърво.