Три най-добри приложения за започване на ново хоби

Всеки трябва да намери начин да се отпусне и да си почине от време на време. За много хора това идва от техните хобита . Ако искате да започнете ново хоби, сега е чудесен момент да го направите, защото имаме множество забавни, мотивиращи приложения и софтуер, които се продават за Деня на труда .

Плюс това, когато пазарувате повече, спестявате повече. По време на нашата промоция Your Bundle, Your Way, когато комбинирате два продукта и използвате код YOURWAY20, ще спестите 20 процента от всичко. Комбинирайте три продукта, използвайте код YOURWAY30 и ще спестите 30 процента от всичко. Просто се уверете, че сте похарчили повече от $49.

Вижте някои от нашите най-добри избори, за да започнете хоби днес.

Прочети за: Експертът по мъжко бельо Сепаратек представя ново лятно предложение, включващо двойна торбичка и бързосъхнеща материа

Премиум план за идентификация на растенията NatureID: доживотен абонамент

Разработването на зелен палец е много по-лесно с NatureID. Това приложение е спечелило 4,6/5 звезди в App Store при повече от осем милиона изтегляния. Той не само разпознава повече от 14 000 растения, което ви позволява да направите снимка и да ги идентифицирате незабавно, но също така предлага ръководство за грижа за растенията, функция за лекар по растенията, дневник за растенията и енциклопедия на растенията, за да ви помогне да станете градинар, който никога не съм знаел, че можеш да бъдеш.

Вземете премиум план за идентификация на растенията NatureID за 66% отстъпка от $59 само за $19,99.

Tykr Stock Screener: Доживотен абонамент за Pro Plan

Какво ще кажете за хоби, което ви носи пари? Tykr е иновативно приложение за проверка на акции, което има за цел да смекчи риска, свързан с инвестирането на фондовия пазар . Този мощен софтуер използва множество алгоритми за анализ на повече от 30 000 американски и международни акции, като ви дава информация в реално време за всяка акция, за да информира вашите решения да купувате, продавате или изчаквате. Все едно да имате професионален инвеститор, който работи за вас на пълен работен ден.

Вземете Tykr Stock Screener с 86 процента отстъпка от $900 само за $119.

OnlineCourseHost: Доживотен абонамент

Имате знания, които да споделите със света? Тогава разперете криле и станете онлайн учител! OnlineCourseHost е достъпна, лесна за използване платформа за онлайн курсове, която ви позволява да създавате и продавате своите онлайн курсове на вашия собствен уебсайт, като елиминирате посредника. Той е специално създаден за създатели на курсове, които никога не са правили това преди, като ви позволява да попълните прост формуляр, за да стартирате страница за продажби за вашите курсове за минути. Освен това идва с инструментите, от които се нуждаете, за да изградите и популяризирате вашите онлайн курсове, за да превърнете страничната суматоха в потенциален концерт на пълен работен ден.

Вземете OnlineCourseHost за 94 процента от $3720 само на $199,99.

Цените подлежат на промяна.