Експертът по мъжко бельо Сепаратек представя ново лятно предложение, включващо двойна торбичка и бързосъхнеща материа

Сепаратек, ориентиран към технологиите експерт по мъжко бельо, представи лятната си колекция от спортно бельо , което се отличава с превъзходни бързосъхнещи материи, както и собствената си технология Двойна торбичка, която предлага страхотно раздяла и подкрепа. Създаден за целодневен комфорт и позволяващ на потребителя да се чувства постоянно свеж, докато е активен, продуктът е интегриран с нов дизайн, който позволява подобрена дишаемост и разтегливост, съчетан със селекция от нови цветове и щампи, които отговарят на разнообразните нужди на клиентите .

„Сепаратек вдигна летвата за иновации в мъжко бельо, като разработи патентованата технология Двойна торбичка , която дава на мъжкото бельо допълнително пространство с охлаждащи предимства, които поддържат личната зона на мъжете суха и хигиенична денонощно. Но нашите усилия не спират до тук, а за това лято ние представяме на нашите клиенти най-новото предложение, което се отличава с мек и силно разтеглив, попиващ влагата материал, съчетан с нашата характерна технология, която позволява на потребителя да се задвижва чрез високоенергийни спортни дейности с максимален комфорт,” каза Джими Ксу , Директор дизайн на Сепаратек.

Изработена от еластичен полиамид и спандекс, колекцията е проектирана да дава приоритет на качеството и комфорта, осигурявайки несравнимо поглъщане на потта и бързо изсъхване, което я прави идеален избор за дълги дни на физическо натоварване, независимо дали е на работа или игра. Със своята лекота и издръжливост, супер мекият материал предотвратява триенето и дискомфорта, с изключителна функционалност за регулиране на температурата и абсорбиране на влагата, която гарантира, че междинната част може да се наслаждава на свежестта през деня и нощта.

Променяща играта функция, проектирана да пасва перфектно на мъжката анатомия, уникалният дизайн с двойна торбичка осигурява максимална свобода на движение и адекватна вентилация за най-чувствителната зона на тялото при мъжки боксерки. Просторното пространство, предлагано от структурата с две торбички, държи всичко на място и позволява хладна и освежаваща среда, осигурявайки страхотно разделяне, което ефективно намалява натрупването на топлина кожа върху кожата и елиминира триенето и триенето по време на тренировки и физически дейности. Проектирана с мисъл за модата, колекцията се предлага и в голямо разнообразие от стилни модели с контрастни цветове, които добавят пикантност към вашия слънчев сезон.

От създаването си през 2015 г. Сепаратек се ръководи от визията си за създаване на едни от най-доброто мъжко бельо с ергономични характеристики, които променят ролята и функцията на основните мъжки слоеве. Първият продукт, който идва с дизайна Двойна торбичка , имаше огромен търговски успех и бързо се превърна в любимец на клиенти по целия свят. Марката надгражда предишните си етапи, за да изработи серия от първокласни продукти, интегрирани с луксозни тъкани и иновативни технологии, които отговарят на непрекъснато развиващия се начин на живот на нейните потребители.
С антибромната технология при мъжките боксерки, която позволява на сребърните йони да се придържат към повърхността на тъканите и подобряват антибактериалната способност на облеклото, лятната колекция на Сепаратек също така създава ефективен слой защита, като същевременно поддържа облеклото чисто и сухо през целия ден.

„Ангажирани сме да подобрим здравето и благосъстоянието на мъжете с нашите продукти и вярваме, че единственият начин да постигнем тази цел е чрез първокласна изработка и строг избор на материал. Така че често правим допълнителната миля за подобряване на нашето разработване на продукти като боксерки, от избора на тъкани до проектирането и производството, преди те да бъдат доставени в ръцете на нашите клиенти“, каза Виктор Ян , главен изпълнителен директор на Сепаратек.