Том Брейди стартира собствена линия за мъжка мода

Съобщава се, че линията ще включва както активно облекло, така и ежедневни мъжки дрехи.

Освен че е жива футболна легенда, Том Брейди е известен и със стиловите си рискове извън терена. Очаква се само когато сте партньор на международния супермодел Gisele Bündchen в продължение на 15 години напред. Сега седемкратният носител на Super Bowl стартира своя собствена модна линия, за да помогне на другите мъже да придобият външния вид. И предстоящата линия се казва, добре, Брейди.

Според WWD професионалният спортист си партнира със съоснователя Йенс Греде и дизайнера Дао-И Чоу за разработване на линията от мъжки дрехи. Според съобщение, линията се развива от три години, като марката използва „усъвършенствани изработки и по -устойчиви практики, за да създаде интелигентно проектирана и силно проектирана колекция за оптимално представяне на и извън терена“.

От звуците на това, марката ще се впусне както в пространството за активно облекло, така и в ежедневното облекло, като предвиденото стартиране включва две колекции, наречени „Train“ и „Live.“ Линията ще бъде достъпна изключително на уебсайта на Brady .

На 28 септември Том Брейди обяви марката в Instagram, като публикува простото лого на Брейди с надпис: „Пусни играта, не позволявай на играта да те управлява. БРЕДИ-моята марка за облекло от следващо поколение идва скоро“.

Том Брейди отдавна потапя пръстите си в модната индустрия, моделирайки за няколко UGG кампании и марка луксозни часовници IWC Schaffhausen за мъжки дрехи. Той също така пусна модно сътрудничество с Under Armor и сътрудничество за очила с Cloos .

Колекцията трябва да стартира през декември. Междувременно по -долу можете да пазарувате миналото модно сътрудничество на звездата на NFL.