Топ три предложения за мъжки подарък за Свети Валентин тази година

Наближи ли празник като Свети Валентин, в който трябва да се измислят подаръци за мъж, много хора изпитват голямо затруднение.

Най-важното при избор на подарък за мъж, е да се съобразите с неговите вкусове и интереси. Ако ви е много трудно, винаги може да попитате общ познат или приятел, а според това колко сте близки, да направите своя избор.

Ето топ три от нещата, които мъжете всъщност искат тази година за Свети Валентин.

Мъжко бельо от Stasymo
Днес съществуват много различни стилове мъжко бельо, така можете да изберете най-добрия вариант за него и съответния празник.
Изборът на мъжко бельо е важно и отговорно решение. Правилно подбрано, то ще подчертае достойнствата на фигурата, а и същевременно ще прикрие недостатъците. И обратно – неподходящото мъжко бельо може да „изкриви“ пропорциите на мъжа, както и сериозно да навреди на здравето. Тъй като то е в пряк контакт с кожата, необходимо е да сме много внимателни.
Мъжки боксерки и други разнообразни видове бельо може да откриете в този онлайн магазин и да му изберете удобно от дома си.
Може да ти излезе късмета и да изкарате една вълнуваща и гореща нощ.

Електрическа самобръсначка Panasonic Arc5
За човек, който просто няма достатъчно часове през деня, този мокър сух електрически бръснач улеснява живота с 16-посочна гъвкава глава за внимателно бръснене и изскачащ тример за цялостно поддържане, плюс зареждане система, която почиства бръснещата глава, докато тя се включи.

Класически нож на Wusthof Classic Chef
Преди това нарекохме тази основна кухня като най-добрия кулинарен нож , според професионалистите в готвенето като Якоб Еско, изпълнителен готвач в The Ritz-Carlton, Half Moon Bay . „Това е първият нож, който трябва да закупите. Ножът на добрия готвач е основният нож и ще продължи цял живот“, каза той. „Петата на острието е дебела и няма да се повреди при тежко натоварване. Това беше първият ми нож и аз го използвам и до днес.“ Авторът на готварската книга Джонатан Бендер също е фен на ножа, произведен в Германия, който предлага острие с дълъг осем инча въглеродна неръждаема стомана. Той използва ножа за разбиване на различни ястия и лакомства, от разделянето на костта в пилешките гърди до нарязването на шоколадови чипове за домашни бисквитки .