Петте съвета на Мария за бельото

Безспорно добрия външен вид започва от бельото. Пазарът предлага разнообразие от качествено и хубаво бельо в различни стилове и цветове, но днес ще обърнем по-голямо внимание на мъжете и по-конкретно на това какво не се препоръчва по отношение на тяхното бельо.

1. За мъжете не е препоръчително да ходят без мъжко бельо при никакви обстоятелства. Колкото и да ви е свободно и проветриво в горещите дни, винаги носете дрехите си с бельо. Има голям риск да се изложите неволно на публично място и това може да се приеме от околните като липса на хигиена.

2. Памучните мъжки боксерки са изключително удобни, но не се препоръчват да ги носите, когато сте с панталон. Може да ги носите с дънки, да спите с тях, но не и с панталон, при това официален. За такъв панталон е подходящо бельо от по-фини материи, което няма да образува неприятни за погледите гънки.

3. Една често допускана грешка от страна на мъжете е да показват бельото си. Може и нямаме нищо против, но само ако сте член на музикална банда. В социалния живот това изобщо не е стилно.

4. И мъжки боксерки, и слиповете са популярни сред мъжете. Но когато избирате модел, е добре да имате предвид важен факт. Оставете настрана модата и комфорта, но ако работите за бебе, е добре да избягвате прилепналите модели мъжко бельо.

5. Ако все пак решите да си купите хубаво, качествено и удобно мъжко бельо, аз ви препоръчвам този онлайн магазин за мъжко бельо от линковете в статията.