Защо жените си падат по по-млади мъже

В наши дни все повече дами избират да имат връзка с по-млади мъже. Звезди като Кейт Мос, Приянка Чопра, Хайди Клум и редица други не признават възрастова бариера, когато става дума за любов. В миналото не бе особено добре прието от обществото, когато дамите имат връзка с по-млади от тях мъже, но сега изглежда, че нещата доста са се променили. Повече от всякога жените имат правото да избират с кого да се срещат и с кого да имат интимна връзка, без да бъдат сочени с пръст или осъждани, ако избраникът им е дори десет и повече години по-малък от тях.

Но, когато се запитаме за реалните причини за този избор, всичко става от ясно по-ясно.

Младите мъже ухаят по-хубаво на дамите

Така е, защото тези красавци са в разцвета на силите си. Според едно проучване – колкото повече остаряваме, толкова повече телата ни започват да придобиват странна и по-различна миризма. Освен това е по-често срещано младите мъже да използват и повече парфюм, което ги прави още по-атрактивни за дамите. А когато стане дума за връзката между уханието на един човек и сексуалното привличане, никой не може да оспори, че такава неминуемо съществува и е много силна.

Младите мъже приемат света по различен начин

Тъй като те са част от друго поколение, правят всичко по различен начин. По този начин карат дамите, с които са, да експериментират повече и правят живота им по-интересен и интригуващ.

Всеизвестен факт е, че по-младите мъже обръщат по-голямо внимание на външния си вид и в това число на дрехите, които носят, на модерните стилове и аксесоари, което със сигурност дамите забелязват.

Пълни са с енергия

Тази енергия може да направи чудеса с връзката. Не говорим само за сексуалната енергия, но и за всички диви неща, на които са готови по-младите мъже за своята половинка. Те с лекота могат да подтикнат жената до тях да се впусне в приключения, на които не се е отдавала до този момент – от каране на сърф, скачане с бънджи, до набързо организирани пътувания с мотор и какво ли още не.

Младите мъже могат да бъдат и по-вдъхновяващи

И сега обществото не е много ласкателно към дамите. След като една жена премине 30-те, особено ако е необвързана или без деца, тя се счита за „стара“. Но когато на тази жена ѝ обърне внимание един млад и хубав мъж, това може да я преобрази до такава степен, че тя да се почувства отново млада, желана и ценна. Просто много от младите мъже нехаят за тази стигма и предразсъдъците на околните.

Не винаги младите мъже искат деца

С напредването на годините някои двойки усещат натиска да имат деца, да създадат семейство. Но много от младите мъже изобщо не мислят за деца. Според проучванията и мъжете все по-често отлагат тази стъпка за след 30-тата си година. Което означава, че ако жената се среща с мъж малко над 20-те, то той няма да бърза с тази тема.

По-младите мъже имат повече време за жената до себе си

Е, разбира се, има и изключения, но повечето от младежите още не носят онзи „тежък багаж“ със себе си, като развод, любовни разочарования, бизнес, кариера, с която са постоянно заети и т.н. Те имат повече време, а и желание да бъдат с жената до себе си.

Младите мъже имат и по-малко репродуктивни проблеми

За съжаление, все повече двойки, които решават да имат деца, особено след 30-годишна възраст, се сблъскват с репродуктивни проблеми. И не е тайна, че много от дамите, които се срещат с по-млади мъже, не изпитват затруднения, когато решат да пренесат връзката си на по-горно ниво и да създадат семейство с по-младия си любим. А това е факт, който не е за подценяване. Редица двойки в крайна сметка се разделят заради невъзможността да имат деца, когато решат, че е дошъл точният момент за това.

Посетителите ни четат и:
Петте съвета на Мария за бельото