4 умения, които трябва да сте научили през 2020 г., за да развиете бизнеса си

Не се притеснявайте, все още можете да ги научите през 2021 година.

Светът се променя бързо. През 2001 г. повечето малки фирми дори не разполагаха с уебсайтове. През 2011 г. все още трябваше да се обадите в ресторанти, за да направите поръчки за доставка. През 2021 г. много американци дори няма да пътуват до офис на компанията.

Отчасти поради пандемията, но още повече поради променящите се желания на ново поколение работници и почти постоянния напредък на технологичните иновации, работата просто не е това, което беше. И търсенето на работната сила се промени с това. Някога можехте да получите бизнес степен, да получите лесна работа по продажбите и да я качите до шестцифрена заплата до края на живота си.

В днешната забързана, бързо адаптираща се бизнес среда е важно да изпреварвате кривата. Това означава да усвоите нови умения, за да поддържате актуалното си резюме и да ви даде по-голяма възможност да се издигнете във вашата организация – или да започнете свое. Какви са тези умения?

1. Анализ
Да, това е широко, но не всеки ще стане софтуерен инженер. Днес технологиите движат бизнеса повече от всякога. Помислете за някои от програмите, които използвате в ежедневната си работа: G Suite, Microsoft Office, Salesforce, Slack, Omniture, Google Analytics – списъкът може да бъде почти безкраен.

Да се ​​научиш как да работиш с редица популярни технологии е изключително ценно за всеки, който се опитва да развива своя бизнес. Освен това не е нужно да сте специалист по компютърни науки, за да постигнете възможности в нисък код, помагайки на бизнеса да ангажира по-широка общност. Вземете решения, управлявани от данни, с помощта на пакета за майсторски клас на Google Analytics .

2. Дигитален маркетинг
Маркетингът съществува от зората на капитализма. Но днес нещата стоят по различен начин. Двадесет и няколко стават богати, като правят снимки с продукти и ги публикуват в интернет. Новата ера на маркетинга изисква задълбочено разбиране на множество социални медийни платформи, дигитални реклами, програмна реклама и много други.

Сложно е, но с по-голяма способност да се свързвате с милиони хора си струва да инвестирате в маркетингово образование като супер пакета 2021 Ultimate Digital Marketing .

3. Управление на проекти
Пандемията представи много предизвикателства пред малкия бизнес, значително увеличавайки търсенето на управление на проекти . Бизнесът трябва да бъде рентабилен и ефективен.

Ученето на умения за управление – както технически, така и меки – може да ви помогне да управлявате проекти по-ефективно от всякога, спестявайки време и пари на вашата компания. И това може също да помогне за запазването на някои работни места. Научете как ефективно да решавате сложни бизнес проблеми с Project Management Professional Certification Training Suite .

4. Основно кодиране
И накрая, обучението по кодиране трябва да бъде задължително за всички. Не е нужно да знаете как да създавате цялостни уеб сайтове от нулата, но основните познания за кодирането могат да ви направят по-търсен работник. Дори копирайтърите трябва да знаят някакъв HTML, за да пишат в мрежата.

Изучаването на някои основни уеб разработки, разработка на приложения или код за анализ на данни може да ви помогне да стигнете много по-далеч в кариерата си. Има причина, поради която учениците в началните класове се учат на кодове в наши дни.
Посетителите ни четат и:
Петте съвета на Мария за бельото